Skip to content
06-53377265

Uw gegevens zijn veilig bij T&W Pensioen

U heeft er vast al iets over gelezen; er zijn per 25 mei 2018 nieuwe wettelijke regels rond privacy. Deze nieuwe privacywetgeving is bekend als General Data Protection Regulation (GDPR) of de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en heeft gevolgen voor veel organisaties, dus ook voor T&W Pensioen BV.
Onze site is aangepast op de nieuwe regelgeving. Zo hebben wij een SSL certificaat, vindt u een juiste Cookieverklaring en zijn onze formulieren aangepast op de nieuwe wetgeving. Onze privacyverklaring is verder uitgewerkt. Er staat duidelijk in welke persoonlijke gegevens door ons worden verwerkt en voor welke doeleinden we ze gebruiken. Zo geven wij u meer inzicht in wat wij met uw gegevens doen, hoe lang we uw gegevens bewaren en informeren wij hoe u uw rechten kunt uitoefenen. Bijvoorbeeld hoe u toegang kunt krijgen tot uw gegevens, hoe u gegevens kunt aanpassen en hoe u kunt verzoeken dat we uw gegevens niet langer gebruiken. Daarnaast vermelden we de contactgegevens van onze interne privacy toezichthouder (Functionaris voor gegevensbescherming) en de gegevens van de autoriteit waar u eventuele klachten kunt neerleggen.
----
Wilt u meer weten over de manier waarop T&W Pensioen BV omgaat met uw gegevens? Lees dan ons aangepaste Privacyverklaring.

Delen

Laat een reactie achter

Scroll To Top

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wilt u een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren". Bekijk onze Cookieverklaring.