Skip to content
06-53377265

De 4 redenen om te kiezen voor een onafhankelijk pensioenadviseur

Als u vrij bent in pensioenkeuze, dan kunt u, mits de cao het toestaat, kiezen tussen een vaste pensioenverzekeraar of een onafhankelijk pensioenadviseur. Hierbij de 4 belangrijkste redenen om te kiezen voor de laatste optie:

#Alle verzekeraars

Bij een onafhankelijk pensioenadviseur heeft u de breedst mogelijke keuze. Adviseurs vergelijken alle banken en verzekeraars. Na vergelijking selecteert een goed pensioenadviseur de partij met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Zo heeft u altijd de beste deal.

#Uw belangen

Het advies is volstrekt onafhankelijk. Onafhankelijke pensioenadviseurs zijn op geen enkele manier gebonden aan geldverstrekkers en dienen uitsluitend uw belangen. Onafhankelijke pensioenadviseurs zitten om de tafel met vrijwel alle verzekeraars en staan daardoor sterk in de onderhandelingen.

 

#Laatste ontwikkelingen

In Nederland is de financiering van uw oude dag ingewikkeld geregeld. Regelingen omtrent het pensioen zijn in beweging en blijven dat ook. Een goed pensioenadviseur houdt deze ontwikkelingen in de gaten en neemt contact op met u als het nodig is het pensioenplan bij te stellen.

 

#Persoonlijk contact

Onafhankelijke pensioenadviseurs hebben een hogere klantentevredenheid volgens de consumentenbond dan vast verzekeraars. Dit komt vaak mede door het persoonlijke contact. U krijgt vakkundig advies waardoor een weloverwogen keuze kan worden gemaakt.

T&W

T&W Pensioen is dé onafhankelijke pensioenadviseur voor de regio Breda. Onze klanten waarderen ons om onze eerlijk, betrouwbaar en deskundig advies en daar zijn wij trots op! Weten wat T&W Pensioen voor u kan betekenen? Vraag een gratis consult aan.

Delen

Laat een reactie achter

Scroll To Top

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wilt u een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren". Bekijk onze Cookieverklaring.