Skip to content
06-53377265

Vast of variabel: helder adviesrapport voor een juiste keuze

vast of variabel pensioen

T&W pensioen biedt sinds kort een nieuwe dienst: Vast of variabel pensioen adviesrapport.

Een helder advies rapport met een duidelijk overzicht in uw kansen en risico’s bij een keuze voor een vast of een variabel pensioen. 

U krijgt een berekening (prognose) waarbij u de verschillende scenario’s kunt bekijken in uw pensioensituatie. Gebaseerd op werkelijke offertes van verzekeraars.

Weloverwogen beslissing

Een pensioen aankopen is een weloverwogen beslissing. U wilt met uw pensioenkapitaal een levenslange pensioenuitkering aankopen tegen een scherp tarief, bij een betrouwbare partij. U kiest zelf of u een vast pensioen of een variabel pensioen aankoopt. Bij een vast pensioen bent u verzekerd van een levenslange gegarandeerde pensioenuitkering. Dit betekent dat u hetzelfde bedrag ontvangt zolang u leeft. Bij een variabel pensioen belegt u na pensionering door en heeft u zo de mogelijkheid op een hoger pensioen. Uw pensioen verandert ieder jaar.

Pensioen aankopen is een belangrijke beslissing in uw leven. Wij helpen u graag met de mogelijkheden voor uw pensioen. Vast of variabel? Eerder of later met pensioen? Eerst een hoger pensioen ontvangen? Wij helpen u om antwoorden te krijgen op deze en andere vragen.

In enkele stappen geregeld.

Wij hebben het adviesrapport binnen enkele werkdagen voor u gemaakt. Hierbij verdiepen wij ons in uw situatie en geven een advies specifiek voor u. U krijgt een overzicht van de verschillende offertes bij verzekeraars. Indien u kiest voor een aanbieder, dan helpen wij u met de administratieve afhandeling. 

TW Pensioen pensioenadvies Breda

T&W Pensioen is dé onafhankelijke pensioenadviseur voor de regio Breda.

Onze klanten waarderen ons om onze eerlijk, betrouwbaar en deskundig advies en daar zijn wij trots op! Wij zijn er voor zowel werkgevers als hun werknemers.

Weten wat T&W Pensioen voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een gratis consult aan. Bel 076-5303555 of 06-53377265.

Delen
Scroll To Top

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wilt u een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren". Bekijk onze Cookieverklaring.